Hvad Er En Drone?

07/03/2021 21:48
Billede: Pixabay

Droner er blevet mere og mere almindelige. Vi ser dem på film, hos udstyrs-nørderne, ved militæret og mange andre steder. Men hvad er en drone egentlig? Dette er det spørgsmål, vi vil besvare i dette indlæg.

Hvad er en drone? En drone er er en robot, der ikke er bemandet, men derimod fjernstyret. Selvom en drone kan være alle typer af robotter, så associerer langt de fleste en drone med de små, flyvende droner, der er blevet meget populære blandt entusiaster og amatør-flyvere. Droner bliver brugt i flere og flere funktioner og sammenhænge, heriblandt både til hobbybrug, til logistik, af fotografer, af militæret og meget andet.

Kigger man på markedet for droner i dag, så er der især et firma, der sidder tungt på tronen, nemlig DJI. DJI er lige nu de klart stærkeste inden for droner, der skal er velegnet til professionelt brug og er velkonstrueret. Faktisk vil de fleste sige, at de er det eneste firma, der er lykkedes 100% med dette.

Hvis du er på udkig efter en drone, så kan du sagtens forvente, at den er udstyret med et ganske udmærket kamera. Ofte vil det være i 4K, og du vil stort set altid kunne downloade en App til at bruge kameraet. Dette gør det også muligt at følge din drone, så du altid kan se, hvad dronen ser.

Ovenstående indhold var skrevet med støtte fra Moodings. Find et stort udvalg af produkter hos Moodings webshop, eksempelvis duftpinde eller utallige andre gode varer. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Flere indlæg

Hvad er RGB? - Her er forklaringen

18/11/2021 10:44
Billede: Pixabay

Hvad er RGB? - RGB er et farvesprog som består af de primære farver som er rød, grøn og blå, hvor farverne blandes med hinanden på forskellige måder for at skabe nye farver.

Er Auto focus nødvendigt? Få svaret her

28/06/2021 15:36
Billede: Pexels.com

Står du og skal vælge mellem to forskellige kameraer, hvoraf den ene af de to har Auto focus og det andet ikke har. I dette indlæg vil jeg forklare om Auto focus er nødvendigt. Find svaret forn…

Hvad er full frame?

14/12/2020 09:35
Billede: Pixabay

Hvad er full frame? Full frame bruges i forbindelse med kameraer, hvor det dækker over, hvor stor sensoren i et digitalkamera er. 

Læs mere om hvad full frame er, samt hvordan et full …

Hvad betyder DSLR?

14/12/2020 09:23
Billede: Pixabay

Hvad betyder DSLR? DSLR er et digitalkamera, der bruger et objektiv. SLR står for single lens reflex, så et DSLR står for digital single lens reflex.

DSLR-kameraerne kom på banen i begyndel…

Hvad er JPEG?

10/12/2020 14:37
Billede: Pixabay

JPEG er et af de mange filformater, som bruges til at gemme billeder i. JPEG er især anvendt til at komprimere billeder, der skal bruges digitalt.

JPEG står for Joint Photographic Experts G…

Hvad betyder blænde?

20/10/2020 11:02
Billede: Pixabay

Blænden er den åbning i dit objektiv, der styrer og regulerer, hvor meget lys der kommer ind via objektivet og ind på kameraets sensor.

Blænden er altså den åbning, som du justerer på, alt …