Hvad Er En Drone?

07/03/2021 21:48
Billede: Pixabay

Droner er blevet mere og mere almindelige. Vi ser dem på film, hos udstyrs-nørderne, ved militæret og mange andre steder. Men hvad er en drone egentlig? Dette er det spørgsmål, vi vil besvare i dette indlæg.

Hvad er en drone? En drone er er en robot, der ikke er bemandet, men derimod fjernstyret. Selvom en drone kan være alle typer af robotter, så associerer langt de fleste en drone med de små, flyvende droner, der er blevet meget populære blandt entusiaster og amatør-flyvere. Droner bliver brugt i flere og flere funktioner og sammenhænge, heriblandt både til hobbybrug, til logistik, af fotografer, af militæret og meget andet.

Kigger man på markedet for droner i dag, så er der især et firma, der sidder tungt på tronen, nemlig DJI. DJI er lige nu de klart stærkeste inden for droner, der skal er velegnet til professionelt brug og er velkonstrueret. Faktisk vil de fleste sige, at de er det eneste firma, der er lykkedes 100% med dette.

Hvis du er på udkig efter en drone, så kan du sagtens forvente, at den er udstyret med et ganske udmærket kamera. Ofte vil det være i 4K, og du vil stort set altid kunne downloade en App til at bruge kameraet. Dette gør det også muligt at følge din drone, så du altid kan se, hvad dronen ser.

Flere indlæg

Hvad er Super 16?

17/05/2022 10:41
Billede: Pixabay, FreeCreativeStuff

Super 16 er et kamera, der er historisk populært og også økonomisk ved brug til billeder eller små film.

Sådan et kamera bliver ofte brugt til industriel- eller uddannelsesmæssige film, men e…

Hvad er Super 8?

17/05/2022 10:21
Billede: Pixabay, Broadmark

Mange forbinder nok Super 8 med en film, hvor unge mennesker oplever en togulykke, som virker mistænkelig, mens de selv er igang med at filme en film på deres kamera.

Og faktisk hedder det ka…

Hvad er Auto focus?

01/04/2022 13:24
Billede: Pixabay, Pexels

Autofokus er et elektronisk element, som vi alle mere eller mindre er i kontakt med på daglig basis. Skal du eksempelvis tage et billede, så kommer der altid en lille firkant op på dit kamera, som …

Hvad er det bedste kamera fra Sony?

01/04/2022 11:58
Billede: Pixabay, Hans

Kigger vi på det bedste kamera fra Sony anno 2022, hedder det Sone A7 III. Kameraet ligger i øjeblikket på 5.pladsen ud af 10.

Det er et kamera med høj kvalitet og er lynhurtig. Det er spej…

Hvad er en Selvudløser?

01/03/2022 11:31
Billede: canva.com

En selvudløser var førhen en separat enhed som kunne kobles til kameraer af forskellige typer, og på den måde kunne man trykke på en knap væk fra kameraet for at tage et billede.

Dette var fo…

Hvad er RGB? - Her er forklaringen

18/11/2021 10:44
Billede: Pixabay

Hvad er RGB? - RGB er et farvesprog som består af de primære farver som er rød, grøn og blå, hvor farverne blandes med hinanden på forskellige måder for at skabe nye farver.