Er Auto Focus Nødvendigt? Få Svaret Her

28/06/2021 15:36
Billede: Pexels.com

Står du og skal vælge mellem to forskellige kameraer, hvoraf den ene af de to har Auto focus og det andet ikke har. I dette indlæg vil jeg forklare om Auto focus er nødvendigt. Find svaret forneden. 

Auto focus er et værktøj på de fleste kamera, der er undervurderet. Du påskønner ikke altid, når det er du hurtigt tager dit kamera frem for at skyde noget og så er den bare klar og fokuseret på objektet. Det ville ikke ske hvis du ikke havde auto focus til. 

Auto focus gøre at kameraet hjælper dig med at fokusere på et mål, så du ikke hele tiden selv skal sørge for at det er i fokus, før du trykker på aftrækkeren. Det gøre dit arbejde så meget lettere, i sær hvis du skal fange noget der er meget dynamisk, som f.eks. Fugle. 

Auto focus er i sær nødvendigt, hvis du skal optage film. Uden auto focus, vil dit kamera bare filme hvad der er direkte for objektivet. Det er ikke godt hvis du sidder foran kameraet og bevæger dig en gang i mellem. Når man kigger videoerne igennem, så vil du også kunne se at hver gang du bevæger dig, så bliver framen ufokuseret og blændet. 

Så derfor vil jeg sige at Auto focus er nødvendigt. 

Flere indlæg

Hvad er RGB? - Her er forklaringen

18/11/2021 10:44
Billede: Pixabay

Hvad er RGB? - RGB er et farvesprog som består af de primære farver som er rød, grøn og blå, hvor farverne blandes med hinanden på forskellige måder for at skabe nye farver.

Hvad er en drone?

07/03/2021 21:48
Billede: Pixabay

Droner er blevet mere og mere almindelige. Vi ser dem på film, hos udstyrs-nørderne, ved militæret og mange andre steder. Men hvad er en drone egentlig? Dette er det spørgsmål, vi vil besvare i det…

Hvad er full frame?

14/12/2020 09:35
Billede: Pixabay

Hvad er full frame? Full frame bruges i forbindelse med kameraer, hvor det dækker over, hvor stor sensoren i et digitalkamera er. 

Læs mere om hvad full frame er, samt hvordan et full …

Hvad betyder DSLR?

14/12/2020 09:23
Billede: Pixabay

Hvad betyder DSLR? DSLR er et digitalkamera, der bruger et objektiv. SLR står for single lens reflex, så et DSLR står for digital single lens reflex.

DSLR-kameraerne kom på banen i begyndel…

Hvad er JPEG?

10/12/2020 14:37
Billede: Pixabay

JPEG er et af de mange filformater, som bruges til at gemme billeder i. JPEG er især anvendt til at komprimere billeder, der skal bruges digitalt.

JPEG står for Joint Photographic Experts G…

Hvad betyder blænde?

20/10/2020 11:02
Billede: Pixabay

Blænden er den åbning i dit objektiv, der styrer og regulerer, hvor meget lys der kommer ind via objektivet og ind på kameraets sensor.

Blænden er altså den åbning, som du justerer på, alt …